wey

har tagit bilder på mig själv idag för en gång skull. brukar annars hata det, men idag var det tydligen helt okej:)
nu äter jag vårrullar och snart ska jag till gymet med emelie! liky liky


KLAGOMÅL IDAG

1. Jag blev hemskickad från skolan av min lärare Malin, jag antar att alla våra små bråk den här veckan och framför allt idag tog ut sin rätt. "jag ringer din mamma ikväll" "ja, gör du det och hälsa från mig!"

2. Jag väntade på bussen i BUSSKUREN men bussjäveln körde förbi...HÄMND: skickade ett klagomail som innehöll xxx antal svordomar. Hoppas dem hör av sig!

3. Klagomål och klagomål..jag skulle klippa av mina jeansshorts till en kortare modell men råkade klippa av halva fickan typ. så jävla irriterande........


tis dag

fan vad jag stör mig på folk som gör isärskrivningar.. typ som skit kul eller pytte liten

dagens outfit:

utklädningsdagI don't see you when i close my eyes..

but it's just you I wanna see when I open them again.

the day

examination idag, modern histora wey ganska intressant måste jag erkänna. hitler och hela packet fick man skriva sina åsikter om. tror det gick ganska bra, inget under mvg är bra nog eller hur? hoppas iaf att min lärare ser mina "inre tankar "och min "fina argument".

todays feelings:  lite småsur för att mitt hår var fettigt, annars lite pepp på helgen. livet rullar på bra nu faktiskt! THANK YOU KARMA

eat shit

"bättre lite skit i hörnen än ett rent helvete"
okej pappa fint ordspråk (?) men fatta att man MÅSTE städa någon gång iallafall. skit ner dig. jag dammsuger fan jämt. orkar inte att mamma ska klaga hemma hos henne hela tiden, men jag städar som fan här hemma istället! ååh jobbigt att ha två hem och skilda föräldrar. enda fördelen är dubbelt upp med pengarna! HIHIH

mycket väldigt godkänd

jag fick mvg på matte nationella (b1+b2) så jävla gutt! det var bara en i klassen som hade ett poäng mer än mig :) men fy vad trött jag har varit den här veckan inte för att den är slut med ändå. måste fan gå och lägga mig tidigare nu, allvar stephanie!

och jag fick ett jättetråkigt besked idag också, alla IB-studenter ska tydligen få svårare att söka till svenska högskolor from 2011. jag FATTAR inte hur regeringen kan bestämma ngt så idiotiskt. IB-elever ska tydligen hamna i kvotgrupp tre som "utländska studenter" vilket gör det sjukt svårt att komma in på högskolor.  aja min syo-konsulent frågade om jag ville ändra min ansökan vilket jag INTE ville..hell nowiho

festat nu tre dagar i rad, men kan jag kan ändå inte säga att det ska bli skönt med skolan. faktiskt inte. känns som att mitt sista fysikprov jag gjorde gick åt helvete! fan om jag bara hade pluggat hade jag fått mvg.....allting handlade om G-frågorna alltså dem frågorna med LÄTTA svar men självklart blandade jag ihop varenda jävla svar. men fuck you christer din dumma lärare som inte kan ge mig mvg iaf. bög.


äe fyfan, jag fick nyss ett myggbett på kinden...okej jag tar tillbaka det där med att christer var bög, förlåt då KARMA!


jag var kär i mig själv tills jag träffade dig


RSS 2.0