spaning på stan

japp idag fick min stackars morbror dras med mig på stan, men sanningen var att jag ville slippa honom mer än vad han ville slippa mig (?) tror jag haha. nej jag var så seg och han kanske inte var världens bästa stilcoach. men jag har iallafall spanat idag och imorgon ska jag köpa en jacka på HM bla:) och ett par platåskor! sen ska jag försöka byta ett läppstift jag köpte idag, hm det var inte riktigt min färg vill ha en lite mer rosa-aktig!



en gammal favoritoutfit tycker jag faktiskt :) korsett, hippie-band och mitt fina armband på armen! LOVE

stockholm nästa!

idag bär det av till våran kära huvudstad. ska träffa min morbröder och gå på opera! har alltid velat göra det (vet inte varför) men så fick jag det i julklapp. emelie skulle egentligen kommit ner från gävle och shoppat lite med mig men hon hade högar av prov och läxor. stackars emi:( så nu får jag väl gå runt och strosa lite själv. GUTT MED SHOPPING HUR ELLER HUR:)

ha armbandet på biceps:)


today's outfit

Mitt linne är egentligen en sjal som jag har lindat och sen knutit ihop där framme:)




min klänning från thailand som jag beräknas bo i till sommaren! :)



undankörd? nej tack

dagens känslor: ja glad för det mesta, irriterad på emelie

anledning: emelie bad mig att hjälpa henne med matten idag efter skolan och att vi sedan skulle gå och träna. visst sa jag, inga problem. men så står hon i skolan med erika och fnissar och skrattar, "ja men då går vi till mc donalds då sen gummaan" mh dem skulle tydligen hämta blanketter till sommarjobb, men emelie visste att jag också behövde såna blanaketter? nej men hon ska stå där med sin älskade erika och ha jättekul och dra dit med henne efter att vi har varit på gymet. NEJ TACK, jag är inte någon man kör med. det var ju mig hon bestämde med från början? "jaha så då ska du inte ha hjälp med matten då?"  "neee jag hinner inte nu" OKEJ TACK OCH HEJ du och erika kan dra till gymet själva, jag har mensvärk..där får man för att man ställer upp på sina så kallade vänner?

today's outfit

min mobil är dålig på att ta upp färg, tröjan är korallröd faktiskt!


story of my friends

den är för lång för att skrivas på en blogg, för kompilicerad för att förstå. den enda som riktigt förstår, ja det är väl bara jag själv...det som är aktuellt nu är att vi inte är bästa vänner längre, varken någon av oss fyra. vet inte om dem kan vara det efter allt vi gått igenom men jag, nej jag har fått mitt! nu går jag hemma på helgerna ensam utan vänner men det gör inte mig någonting så länge jag är en god människa kommer det hända något bra, för jag tror på karma! visst jag har VÄNNER, men ingen jag orkar lägga ner tid på att bli bästa kompis med. dem har ju redan sina bästisar, och det är tråkigt för jag vet några som är väldigt lika mig och vi skulle verkligen passa ihop som kompisar. men det går liksom bara inte att hoppa in nånstans och hänga på deras fester, det är nästan om att "utnyttja" för att bli populär på något konstigt sätt, ja svårt att förstå..men snart kommer flytt till större städer och ja vad betyder det större chanser! det är min eviga tröst, flytt för med sig gott!



dagen som varit: var på min första cheerleader-träning idag, lisa och sara hade frågat mig och jag tackade ja eftersom min förra danskrupp (där jag gjorde koreografi) splittrades tyvärr. men det var kul och jag ska nog fortsätta, ska beställa en snygg dräkt också, yey! sen efter det gymmade jag med maya lisas kompis, gud vad jag gillar henne:) första gången jag pratade med henne ídag också, men så himla lättsam. precis som jag! kul var det iallafall.
dagens känslor: ja med all denna träning så kan man väl inte vara något annat än glad?:) tack alla enorfiner som gör mig lycklig, hahah sorry jag är lite seeeg!

TIPZZZZ

min väckningssignal på mobilen avgör hela min dag. på kvällen sitter jag och bläddrar igenom låtarna exakt för att få den rätta känslan sen på morgonen. om jag vill att det ska bli en lugn dag, tar jag en lugn låt och om jag vill att det ska bli en rolig dag, tar jag en rolig låt. vill jag att hela dagen ska gå åt helvete, ja då är det bara att sätta mobilen på ljudlös....


PEACE OUT!


är det någon som har samma problem? :/

har haft svårt för mig själv . jag vill liksom bli förknippad med NÅGOT, jag vill inte bara vara "kimmy" förrut för länge sen var jag "hästtjejen" men som sagt det upphörde tragiskt och sen dess har jag varit ledsen och förvirrad. vem är jag och vem vill jag vara? jag har också alltid förknippat mig själv som "den roliga" den som ALLTID har skämt på gång, jag är snabbtänkt, kaxig och vågar säga vad jag tycker! men för kanske två år sen hände något med mig som jag fortfarande lider enormt mycket av. jag blev BLYG, alltså jag blev bara inte blyg sådär plötsligt utan min kropp blev. helt plöstligt kunde jag bara bli en tomat helt utan anledning..och det har verkligen påverkat mig sjukt mycket! för jag älskar uppmärksamhet. om jag inte kan få den utan att bli röd som en tomat ja då vet jag inte vad jag ska göra liksom? det var/ÄR jättejobbigt, det påverkade min inverkan på lektionerna (handuppräckning, redovisningar) sånt som bara var baggis för mig förrut, sånt som jag brukade skoja till förrut! liksom dra skämt så klassen skrattade, göra ROLIGA redovisningar osv. nu på senare tid har jag dock lyckats kontrollera min rodnad och jag har fått tillbaka min roll. men ibland händer det iallafall och det är jag sjukt nervös för inför min nya skola (gymnasiet) för jag vill prestera bra :( dessutom är det IB jag ska gå och då ska det prats engelska 24/7 nästan. men jag SKA klara mig! jag ska flytta till en ny stad och bli en helt ny människa med nya vänner!

en gammal skoloutfit

ca två veckor sen (ja innan lovet någon gång) men rotade fram bilden från mobilen iallafall. snyggt är det ju! det var när jag precis gick in i min period där jag ville vara "rockig" så jag hade en svart mc-jacka typ och svarta klackar! innan det var jag bohemisk och hippie-inspirerad. jag gillar blandingen faktiskt och kan nog hålla mig kvar i det ett tag framöver!


okej seg dag.

lamt inlägg jag vet, ni behöver inte fortsätta läsa nu ska bara göra en tråkig utvärdering.
känslor: ja fan inte många
sysslor: legat framför tvn, ätit och ätit ännu mer!
mat: raggor, pizza, smält choklad, smöriga popcorn, isglass (som jag gjorde omedvetet igår när jag glömde min fruktsmoothie i frysen) och tillslut chips och gissa vart jag sitter och skriver detta inlägg? HAHA in the bathroooom..sorry for that.

annat: fick ett sms från J, hon och jag är vänner nu:) hon skrev att hon ville det och jag skrev förlåt för allt..anledningen att vi bråkade var att jag sa att hon var som sin mamma (på fyllan) (det slank ur mig) (för att jag inte fick en cigg) (jag feströker bara) iallafall, hennes mamma är väldigt VÄLDIGT skrikig så det var därför. mamman är också mytoman och allmänt crazy så hon tar väldigt illa vid när man jämför henne med sin mamma. men jag ångrade mig djupt och som sagt vad som händer in the dimma är saker jag inte rår för:( och just det! "dimm-moments" borde jag ta upp någon gång ju. MUST BE DOCUMENTED!


din jävla bitch, ja DU!

dagens känslor: ensam, ensam och åter igen ensam?
anledning: har inga kompisar att vara med.
orsak: too much catfights
annat: japp, mötte E igår på bussen, för henne är jag fortfarande luft (när ska du släppa taget lilla vän du dejtar MIN bror) jag skickade ett sms till henne och fick ett bitchigt svar tillbaka så mina sista ord till henne var "ge mig mina 250 kr imorgon sen kan du göra vad du vill din JÄVLA BITCH!" nu orkar jag inte med henne längre, det är officiellt ÖVER!

och det känns förjävligt.

"men är du här nu?! du skiter och pissar överallt ju"

det var så min mamma sa för cirka två minuter sen när hon öppnade dörren till toan där jag satt och kissade. hon färgar håret på min mormor och dem skulle skölja ur färgen när jag låste in mig för tio minuter sen i det stora badrummet och sa att jag satt och "sket" men egentligen fotade jag dagens outfit haha :') så kan det gå, och min mormor gapskrattar som vanligt! hon är lite speciell "håll käft på dig ungjävel" "vad fan vill du din skata?" är såna konversationer vi brukar hålla i (dock på skoj) och jag ÄLSKAR henne för det:)

(OBS! det är ju bara på skoj, egentligen är vi en vältalig familj med hög standard på det svenska språket)

Här är dagens outfit iallafall!

Jag har aldrig kännt mig så hotad.

idag efter jag hade tvättat av mig smink och borstat tänderna och var precis på väg ut genom dörren kom jag för en gångs skulle ihåg att kissa! annars brukar jag alltid gå och lägga mig och komma på det en kvart senare  (jobbigt) iallafall ikväll kom jag ihåg, men det var då det hände! den ville inte..ne den ville inte!! och det är inte första gången det händer, fyfan visste inte vad jag skulle göra. vad är felet liksom? fick ropa på mamma, vi brukar alltid hämta en sked eller något till hjälp för att lätta på trycket. det har hänt tjejer förrut, tjejer som min bror har tagit hem. och jag har alltid fått hjälpa dem, men nu var jag själv som  var i knipa. hemskt var det, men tillslut...ja då fick vi upp dörrlåset!


Uppdaterad: tyvärr så blev jag attackerad, berättar om det när jag lugnat mig. Har aldrig vart så rädd i hela mitt liv


i'm having a lot of good days

var på stan med mamma, pekade ut vad jag önskar mig i födelsedag. hittade två dösnygga skor! MINE MINE sooon my precious...sen har jag gjort mitt dagssysslor som mamma skrev upp på en lista :P
dammsuga                    check
ut med hundarna          check
hänga upp tvätten....     check
diskmaskinen               check

ikväll blir det afropowerdance, skooooooooooj:)






:'(

jag skulle vilja gå och lägga mig en ENDA kväll utan att behöva dra fötterna längs vaderna och sopa av dem. jag skulle vilja använda ett par vita strumpor då och då, åtminstone ibland när jag inte har några andra. jag skulle vilja lyfta på kanten till mitt överkast och kolla vad som finns under sängen. jag skulle vilja lägga min kläder på golvet så där slarvigt utan att dem förvandlas till gråa saneringsobjekt när jag plockar upp dem. jag skulle vilja få stopp på min mammas tjat varenda eviga dag...

...men jag antar att dammsugning är på sin plats

CHANEL MY SWEETY

feelings of today


idag var en ovanlig dag faktiskt, kändes bra från början till slut:) härligt!
klippte mig, köpte en fin tröja och gymmade med emelie perfect
+ att man såg några snygga killar på gymet som definitivt är passande framtida ragg;) uh livet kanske kan vara bra iallafall..livet i denna håla menar jag då såklart!

outfits - last week


Hej kimb!

Ja jag har ju tänkt lite på framtiden nu och jag vill skriva ner alla min känslor, lägga in bilder och ja allt möjligt. Så att jag kan se det om typ tio år:) KUL VA KIM? Så det känns lite fult att skriva till sig själv men alltså, i know you right? Så hoppas att detta kommer bli till någon nytta och att det kommer bli kul att läsa snart. Cya:)

RSS 2.0