gårdagen..

den spenderades till största del med mela. men på dagen var vi även med sofia och emelie i norrköping och kollade på när dockers-killarna spelade amerikansk fotboll. hann även med lite shopping, hittade massa fint!:) fick även två par skor av pappa när jag kom hem. på kvällen blev det grillfest ute i någon stuga, ja det var väl helt okej. hemkommen halv fem idag på morgonen var väl mindre kul, sov till halv sex på kvällen var ännu mindre kul blääää på mig..OUTFIT:


komplex

en gång trodde min kompis att jag inte hade några komplex överhuvudtaget för att hon hade frågat mig vad jag var missnöjd med. då svarade jag "jag vet inte" men sanningen var att jag är för feg för att erkänna mina brister. jag vågar helt enkelt inte ta upp mina komplex för jag skämms för mycket. men jag antar att jag inte kan erkänna inför mig själv, det är väl vad det handlar om.

frågestund nu

nu när jag fått så många nya besökare på min blogg tänkte jag ha en frågestund....nej vilket skämt haha. jag tänkte bara skriva en av mina dumma listor som vanligt:
mitt självförtroende är botten (som vanligt)
jag måååååste dränka mina problem i shopping
jag är så jävla olyckligt kär
men en sak är bra, vädret!


nu vet jag!

nu vet jag vad jag ska prata om när vi ska ha våra tal i skolan.
man ska hålla ett tal i 2-5 minuter inför hela klassen, och hela lovet har jag gått och oroat mig för vad jag ska tala om för att kunna imponera på min lärare. nu vet jag absolut vad jag ska prata om! Den röde baronen såklart! jag tänkte både ta fakta om honom och samtidigt blanda in den vackra filmen och så hoppas jag att någon kommer att bli påverkad av mitt tal och titta på filmen!

fan vad typiskt mig

jag är kär i en filmkaraktär, IGEN! galet förälskad..
alltså när man lär känna honom genom filmen, och ser hur han för sig! åh jag vill bara hoppa in i filmen och vara med honom. jag är så kär att jag bara gråter. den röde baronen är en verklighetsbaserad film också och det gör hela filmen ännu mer spännande och vacker! han och en sjuksköterska blir förälskade men i slutet dör han och hon står vid hans grav och säger "jag älskar dig" för första gången. så himla fint. jag är iallafall helt såld på honom och jag mår jättedåligt bara för det:( fy hoppas det går över snart..

outfit yesterday


ny klänning


lördag - FEST!

tio tjejer
grill på en udde
fest på stan
tråkig fest
vi gör den rolig
lämnar festen (och därmed lämnade FESTEN festen!)
pizzaplanet
vattenpipa
somnade
gick hem klockan 06.28
kycklingsoppa
sova
NAJSSSS!

Kunde inte ha blivit en bättre kväll om jag får säga det själv:)
     


kärlek

världens vackraste låt -  klicka om ni vill sänka pulsen för någon minut och sjunka in i er själva

jag bara ser en äng med blommor och solen lyser vitt, jag galopperar på en vit häst med mina långa blonda hår allt är vitt och lyser i en underbar dimma. jag känner kärlek och det pirrar i hela kroppen

dem här vill jag ha:(


dagens outfit

Dagens händelser:
solat
lekt
ätit glass
gymmat
Dagens känslor:
Obekväm, det känns som att folk glor på mig för att jag ser konstig ut! det är svårt att beskriva
men det känns som att när någon kollar på mig växer hela jag och blir jätteful...det är bara ibland jag
känner såhär. blä hatar detjag vill skriva, bara skriva

jag vill skriva något fint. som berör. som får en att känna igen sig. som får en att tänka till eller att tänka på någon! jag vill skriva för döva öron, jag vill skriva för någon som är trångsynt, jag vill skriva tills jag inte har något att skriva längre. jag vill skriva så mycket, men det jag känner inom mig får inte plats i ord.


mitt motto

eller MINA motton, jag har faktiskt två stycken som ofta yttras från min mun!
det första är "men du dör ju inte av det iallafall" och "man behöver inte alkohol för att bli full när man lika gärna kan vara full på glädje"  två väldigt olika motton måste jag säga..


hos min emelie på landet

här är det bara rid och fröjd, vill man läka sitt psyke ska man åka hit
umgås med hästarna, äta god mat, njuta av naturen
allt är underbart här och vi hittar alltid på något kul. idag busred vi i hagen till exempel!
fan vad ont jag fick mellan benen...

NU SKA VI LEKA.....anden i glaset ehehehehe:)


i feel like writing

min första fylla var förjävlig (säg någons som inte är)
min första kyss var påskyndad (och slemmig)
min första kärlek var en bluff (mina andra kärlekar också)

är jag en sån som kommer att förlora min oskuld, onykter, slemmigt hånglandes till en av mina gamla kärlekar?

if i do, please shoot me!

what's going on?

Jag måste:
skaffa sommarjobb
bestämma mig i vilken skola jag ska gå
sluta svära
börja träna igen
ringa till ridskolan, ska börja rida!
hitta mig själv
bli en bättre människa på alla sätt

outfit sen i fredags

fredag:
var på tivolit med matilda sen när vi gick genom stan upptäckte vi att dem från Made in Sweden var där och skrev autografer. skämde ut mig och frågade killen om han hette Daniel för jag trodde det var tjejen som hette Kim...han såg ut som en Daniel så det var därför. iaf sen fick vi ballonger med helium i så då spårade det ur totalt, skitkul!

årets bästa fest!

hittils iallafall, men gud vad kul vi hade! :)
festen låg ca 2 mil utanför stan så vi tog bussen tsm med cirka 20 andra festsugna människor! det var redan röj på vägen dit! sen så bara strömmade det in folk i huset som i någon jävla highschool-film skitkul hade vi hela kvällen! lagom dricka, skitsnygga kläder, bra musik, bästa folket! men på vägen hem tog ju hela priset, mathias som fyllde år, hans pappa hade fixat en hel buss till alla som skulle in till stan. PROPPFULL med fulla glada ungdomar..haha shit iaf bästa kvällen på länge:)

RSS 2.0