när jag ser mig själv i spegeln..

..ser jag en kort tjock person med tråkigt fult utseende som bara smälter in i mängden. vad har hänt med mig? förrut tyckte jag att jag var så jävla speciell.. nu är det tvärtom, i'm nobody. det är mina såkallade vänner som fått mig att inse det. jag börjar gråta när jag tänker på hur mycket taskigt dem har sagt till mig som först i början inte tog någonting alls men sakta sakta har börjat tränga in i mitt inre. OKEJ JAG ÄR INTE SPECIELL! jag har förstått det nu, jag är varken duktig, snygg eller rolig. jag är ingenting. men kunde ni inte åtminstone låtit mig tro det?

Kommentarer
Postat av: michelle

åh, jag blir helt ledsen när jag läser det här. det är väl klart att du är speciell! alla är vi unika. du är verkligen jättefin, trevlig och säkerligen jättesnäll också! låt inte dina "kompisar" trycka ner dig sådär. dem är inte ärliga, de är avundsjuka!

2009-03-07 @ 11:21:55
URL: http://michellefreitas.blogg.se/
Postat av: Anonym

Jo du, du ska bara veta ! köpt kjolen ?

2009-03-07 @ 15:18:18
Postat av: kimmy

kjolen är från lindex:)

2009-03-07 @ 15:30:26
URL: http://kimberli.blogg.se/
Postat av: maria

usch vilka taskiga kompisar som säger sånt ._.

dessutom är du skitsnygg och din stil är grym! :D

2009-03-07 @ 19:40:43
URL: http://mariiaj.blogg.se/
Postat av: Julia

dom har sjukt jävla fel ska jag säga dig. känner ju inte dig alls, men mitt första intryck av dig när jag klickade in här var shit vad söt tjej. och sån grymt snygg klädsmak/stil du har. din insida kan jag inte säga så mkt om eftersom jag då inte känner dig, men du har allt en tjej vill ha utseende mässigt, so stop it! :)

2009-03-08 @ 13:35:56
URL: http://jmadsen.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0